Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 064/4 247 935

Domaći ski centri odličan su izbor za zimovanje i skijanje, odnosno za sve one koji ne žele da putuju predaleko za porodičan zimski odmor, kao i za one koji tek počinju da skijaju (škole skijanja su veoma povoljne). Pored toga, ski centri u Srbiji (Kopaonik, Stara Planina i Zlatibor) odlična su prilika za kratke ski vikend boravke.

Smeštaj na planinama u Srbiji

Pored osnovnih apartmanskih smeštaja, u našoj bogatoj ponudi aranžmana za skijanje i zimovanje u Srbiji– na Kopaoniku, Staroj Planini i Zlatiboru nalaze se odlični welness & spa hoteli. Tako je skijašima, ali i onima koji ne skijanju a uživaju u zimskim čarolijama – na raspolaganju veliki broj aktivnosti i mogu ćnosti. Izaberite neke od naših aranžmana za zimovanje u Srbiji po najpovoljnijim cenama!

Smeštaj na Kopaoniku.

U našoj ponudi aranžmana, obezbedili smo i najpovoljniji zimski smeštaj na Kopaoniku! Možete rezervisati hotelski smeštaj ili smeštaj u apartmanu. 

Smeštaj na Zlatiboru.

Ukoliko se odlučite za zimovanje na Zlatiboru, preporučujemo i neke od hotela za smeštaj na ovoj planini. 

Stara Planina je takođe poželjna destinacija tokom letnjeg perioda. Ova planina nudi neke od najlepših zelenih pogleda. Godine 1997. Stara Planina proglašena je Parkom prirode zbog svojih izvanrednih lepota. Ne propustite priliku za uživanje u rekreativnom odmoru ili za odlazak na piknik, planinarenje.