Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 064/4 247 935

Čeznete za idealnim planinskim odmorom, daleko od užurbane svakodnevice? Privlače vas adrenalinski sportovi? Možda SPA?

 

Udaljenost od Beograda: 

Beograd – Batočina – Kragujevac – Kraljevo – Josanička banja – Kopaonik…. 290 km

Beograd – Pojate – Kruševac – Brus – Kopaonik …. 300 km

Uređeni skijaški tereni skijaškog centra Kopaonik pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do onih naprednih sposobnosti.

Skijaški centar Kopaonik poseduje preko 62 kilometra staza uređenih za alpsko i nordijsko skijanje.

Trenutno na Kopaoniku je u funkciji jedna noćna staza – Malo Jezero, pa ko nije umoran od skijanja tokom dana neka izvoli.

Napominjemo da je uz plaćenu, minimum dnevnu kartu, korišćenje noćne staze besplatno.

Pored staza za alpsko i nordijsko skijanje, skijaški centar Kopaonik poseduje i uređen snow-board /Snowboarding/ park, na kome se organizuju takmičenja domaćeg i međunarodnog karaktera.

U ski centru Kopaonik, na Gobelji, postoji posebno urađena ski staza za slobodnu vožnju. Pored skijanja posetioci Kopaonika zimi mogu uživati i u sankanju, vožnji motornim sankama i “kwad”-ovima, kao i vožnjama na bobu na šinama, “tjubing-u …

Kopaonik je omiljeni zimski centar među mlađom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života. Svako ko je u potrazi za sjajnim provodom i dobrom zabavom, koji bi upotpunio aktivan odmor na snegu, na pravom je mestu. Kopaonik je poznat po odličnoj “aprè-ski” zabavi koja se do ranih jutarnjih časova nastavlja u nekom od velikog broja kafića, barova, diskoteka, klubova i restorana turističkog centra.

Raznovrsna ponuda, povoljne cene smeštaja, ski pasa, pogodne meteorološke prilike i dovoljno snega, pravi su razlozi da se zaputite na Srebrnu planinu.