Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 064/4 247 935
Trajanje: 31 Dec 2018 - 02 Jan 2019
Destinacija: Bugarska
Cena: Od 95 e sa polaskom iz Bora

DOČEK NOVE 2019. GODINE
HOTEL  RAMADA SPA ****
31.12.2018. – 02.01.2019. godine

 

1 dan – 31.12.2018. godine
Polazak iz Novog Sada u 02:00h, odnosno Beograda u 03:00h. Organizovani jutarnji transferi iz Kragujevca, Bora, Zaječara, Leskovca i Prokuplja. Polazak iz Niša u 06:00h Vožnja auto – putem Beograd – Niš do graničnog prelaza Gradina sa usputnim pauzama radi odmora. Nakon graničnih formalnosti nastavak puta do Sofije. U prepodnevnim satima dolazak u Sofiju. Smeštaj u hotel „Ramada“ **** u centru Sofije. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i pripreme za doček Nove godine.

Fakultativno – organizovani doček Nove godine u balskoj sali „Dijamant“ hotela „Ramada“ **** ili individualni doček u sopstvenoj organizaciji. Noćenje.

2 dan – 01.01.2019. godine
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor. *Besplatno korišćenje bazena i teretane za sve goste hotela. Pripreme za reprizu dočeka Nove godine. Mogućnost dočeka fakultativno u klubovima/restoranima u Sofiji (u organizaciji agencije ili po sopstvenom izboru). Noćenje.

3 dan – 02.01.2019. godine
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do šoping mall-a “Paradise Center” koji predstavlja svojevrstan prikaz sinergije čoveka i prirode sa veoma zanimljivim i jedinstvenim konceptom arhitekture i organizacije. Jedno od najatraktivnijih i najposećenijih mesta za kupovinu i zabavu u Bugarskoj. Slobodno vreme za kupovinu i individualne aktivnosti.U popodnevnim satima polazak za Srbiju. Vožnja do graničnog prelaza, nakon graničnih formalnosti nastavak puta ka Nišu, Beogradu i Novom Sadu sa organizovanim transferima do Prokuplja, Leskovca, Kragujevca, Zaječara i Bora.

Kraj programa.

Informacije o hotelu:
Hotel Ramada je hotel sa 4 zvezdice koji se nalazi na 200 m od Lavljeg mosta u Sofiji, i na samo 5 minuta šetnje od centra grada gde se nalaze brojne kulturne i istorijske znamenitosti Sofije, kafići, restorani i prodavnice. Hotel “Ramada” predlaže gostima tri vrste soba i to:
1. Standard – tip soba koji u svom sadržaju ima Sat – TV, centralnu klimu, TWC, fen, WiFi bez doplate, telefon. Ovo je najskromniji vid soba koje hotel ima u ponudi.
2. Superior – tip soba koji u svom sadržaju ima Sat – TV, centralnu klimu, TWC, fen, WiFi bez doplate, telefon, minibar. Superior sobe su modernije opremljene od Standardnih.
3. Bussines de luxe – tip soba koji u svom sadržaju ima TV-LCD, centralnu klimu, TWC, fen, WiFi bez doplate, telefon, minibar, sef. Ovo su potpuno nove sobe, u celosti renovirane, moderno i luksuzno opremljene.
* Svi tipovi soba u svom sadržaju imaju peškire i sredstva za ličnu higijenu.
* Dodatna noć u sobi u zavisnosti od vrste: standard 30€; superior 35€; de luxe 40€.