Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 064/4 247 935
Trajanje: 9 dana
Destinacija: Italija - Sicilija
Cena: Od 269 eura

Uživanje i party na plaži u Riminiju, otkrivanje istorije “večnog” Rima, kupanje, provod i ljubav na Siciliji, neverovatna energija Napulja, kanali Venecije!

I za poslednji dan našeg odmora idemo na još jedno kupanje i to u Lido di Jesolo, letovalište na Jadranu nedaleko od Venecije! Po želji obilazimo jedinstveni grad na svetu, sa gondolama, romantičnim ćoškovima, najepšim sladoledom, burnom istorijom, Trgom Svetog Marka, Duždevom palatom, Rialto mostom, belom crkvom Santa Maria della Salute, pričama o najvećem zavodniku svih vremena – Kazanovi.

Bella Italia i vreli duh Sicilije! Kupanje na italijanskoj obali Jadrana, kokteli, San Marino, večni Rim i neverovatne istorijske činjenice, vulkan Etna, Arhimedova Sirakuza, grčki amfiteatri, vrtoglavi pogled sa Taurmine, obijanje mora o stene, prelepe plaže, legende o mafiji „Cosa Nostra“, najukusniji morski plodovi i sladoled, haos Palerma, Mondelo plaža, šarmantni Ćefalu sa čamčićima i tvrđavom na vrhu brda, osunčano brdo Monreale, grad gde je prvi put napravljena pica – Napulj, Lido di Jesolo sa dugom peščanom plažom i izlet u Veneciju, jedinstveni grad na vodi sa gondolama i uličnim umetnicima. Putovanje za hedoniste: zvuci najlepše muzike, šetnja, kupanje, obilasci, gastronomski specijaliteti,vino i sveže voće. Odlučili ste da uživate? Spremni ste za Siciliju!

Za više informacija oko cena i termina kliknite na sliku

16 10