Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 064/4 247 935
Trajanje: Tokom cele godine
Destinacija: Srbija, Niška Banja
Cena: Od 1.700,00

PRENOĆIŠTE ZONE

Prenoćište Zone se nalazi u samom centru Niške Banje, 200 m od glavnog šetališta, velikog banjskog parka, kafića i kafana, stacionara i wellnes centra Radon. Banja Cara Konstantina prava je oaza vazduha, mira i lekovite vode uz dobar provod.

U saradnji sa obližnjim restoranom nudimo mogućnost pansionske ishrane i svečane večere sa muzikom.

Za odmor i uživanje na udaljenosti od samo 200 metara od prenoćišta Zone nalazi se zatvoren bazen sa termalnom vodom, wellness i spa centar Sense, koji mogu koristiti i naši gosti.

Na 100 metara od prenoćišta nalazi se balon sala pogodna za trening i rekreaciju malog fudbala, tenisa, košarke, kao i teren za fudbal.

Za naše goste organizujemo prevoz od/do aerodroma ili drugih destinacija, pružamo sve potrebne informacije, pomažemo u kupovinu karata za festivale, pozorište i ostala kulturna dešavanja. Uz licenciranog vodiča vršimo organizaciju poseta kulturno/istorijskim spomenicima Niša, Niške Banje i okoline.

Takođe za grupe ili pojedince organizujemo ili dajemo smernice za različite aktivnosti sve popularnijeg aktivnog odmora. Zbog specifičnog položaja i predivne prirode mogućnosti su brojne: planinarenje i slobodno penjanje, ronjenje, rafting, paraglajding, jahanje, paintball, lov i ribolov.

Zbog specifičnog položaja i brzine usluge pogodni smo i za tranzitni turizam.

CENOVNIK

 

 

Deca do 5 godina, koja ne koriste odvojeni ležaj, ne plaćaju smeštaj.

Boravišna taksa nije uključena u cenu i dnevno iznosi po osobi

–  130 RSD za odrasle 


–  65 RSD za decu od 7 do 15 godina 


–  Deca do 7 godina ne plaćaju 


SPECIJALNE PONUDE

Wellness paket

 

Smeštaj

 

Dvokrevetni apartman

Francuski ili dva odvojena ležaja, kompletno opremljena mini kuhinja, kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, centralno grejanje, besplatna wifi konekcija.

photogalery8

Trokrevetni apartman

Francuski i jedan jednopersonalani ležaj ili 3 odvojena ležaja, kompletno opremljena mini kuhinja, kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, centralno grejanje, besplatna wifi konekcija.

Četvorokrevetni apartman

Četiri jednopersonalna ležaja, kompletno opremljena mini kuhinja, kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, centralno grejanje, besplatna wifi konekcija

photogalery7

Porodični apartman

U jednoj spavaćoj sobi francuski ležaj, u drugoj francuski ležaj i 2 jednopersonalana ležaja, kompletno opremljena mini kuhinja, kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, centralno grejanje, besplatna wifi konekcija.

Apartman 2+2 kreveta

U jednoj spavaćoj sobi francuski ležaj, u drugoj sobi 2 jednopersonalana ležaja, kompletno opremljena mini kuhinja, kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, centralno grejanje, besplatna wifi konekcija.

Specijalne ponude

Wellness paket

Wellness paket za 2 osobe

3 dana, 2 noći za 7.180 RSD

 Paket uključuje:

·         2 x smeštaj u dvokrevetnom apartmanu za 2 osobe

·         1 x đakuzi bazen za 2 osobe u wellness centru Sense

·         1 x sauna i bazen za 2 osobe u wellness centru Sense

·         1 x bazen sa termomineralnom vodom u wellness centru Sense

·         4 x boravišna taksa

·         rana prijava (od 11h) i kasna odjava (do 15h)

·         piće dobrodošlice

·         parking

·         wifi

Neophodno unapred zakazivanje termina wellness usluga.

Prilikom rezervacije naglasiti ime paketa.

Planinaranje

U saradnji sa našim partnerima u ponudi su različite avanture. Program možete pogledati na http://www.naturetraveloffice.com/sr/srbija/nis/

U saradnji sa našim partnerima u ponudi su različite avanture. Program možete pogledati na http://www.naturetraveloffice.com/sr/srbija/nis/

Paraglajding

U saradnji sa našim partnerima u ponudi su različite avanture. Program možete pogledati na http://www.naturetraveloffice.com/sr/srbija/nis/

 

Colosseum Travel

030/442-500, 064/4 247 935