Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 064/4 247 935
Trajanje: 30 Dec 2017 - 03 Jan 2018
Destinacija: Italija
Cena: Od 120 eura

Milano je najmoderniji italijanski grad koji je u isto vreme zadržao veliki deo istorijskog šarma. U Milanu ćete uživati u njegovim zanimljivim pričama – Duomo jedna od najvećih i najgrandioznih gotskih katedrala na svetu, La Scala jedna od najbolje utvrđenih operskih kuća na svetu, Galleria Vittorio Emauele grandiozna šoping galerija sa jednim od najfinijih modnih i dizajnerskih postavki najluksuznijih brendova u Evropi, San Siro – čuveni stadion na kome igraju A.C Milan i Inter Milan, Castello Sforzesco ogromni srednjovekovni zamak. Sve u svemu ostaviće vas bez daha i zasigurno ćete provesti prelepe trenutke koji će se pamtiti do kraja života.    

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. dan Polazak autobusa iz Beograda I Novog Sada u kasnim popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz planirane pauze za odmor i granične formalnosti.

2.dan Vožnju nastavljamo severnom Italijom i njenim provincijama Friuli-Venezia Giulia, Veneto i Lombardia. Dolazimo u Milano u prepodnevnim časovima. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada: stadion Giuseppe Meazza u četvrti San Siro, Castello Sforzesco– nekadašnje sedište Milanskog vojvodstva,La Scala– jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, Galleria Vittorio Emauele – nadkriveni tržni centar, Duomo – čuvena Milanska Katedrala, remek-delo gotske umetnosti. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru Milana. Ulazak u hotel posle 17h. Kratki odmor i priprema za novogodišnje veče i odlazak na doček Nove godine na trgu Duomo sa koncertom. Noćenje.

3. dan Slobodan dan za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet za Lugano – švajcarski gradić koji je okružen Alpima i Como – jedan od najlepših evropskih jezera. Polazak je u jutarnjim časovima. Po dolasku u Lugano razgledanjekatedrale St. Lornzo, crkve St.Maria Angioliiz XVI veka, Gradskog parka, vile Ciani, Trga Riforme… Kraće slobodno vreme za razgledanje grada. Polazak za Como. Vožnja duž obale najlepšeg jezera Evrope. Usputni obilazak Coma, Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele, St. Abbondio najlepši primer lombardijske romanike sa živopisom iz sredine IV veka. Slobodno vreme za razgledanje grada. Povratak u Milano do 20h. Priprema za reprizu Nove godine.Noćenje

4. dan Odjava iz hotela u 9h. Slobodno vreme u centru Milana ili tročasovni fakultativni izlet do nekadašnje prestonice Langobarda, srednjovekovne Pavie. Po dolasku u Paviu, sledi kraći obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: Ponte Coperto, crkva St. Michele, Duomo, trg Pobede, zamak Visconti. Slobodno vreme (1,5 sat) i povratak u Milano i nastavak odmah putovanja ka Srbiji uz usputni obilazak grada ljubavi Verone. Po dolasku, obilazak grada uz razgledanje: trg Bra sa Rimskom Arenom, Via Macini – glavna pešačka zona grada, trg Erbe, palata Mafei, toranj Lamberti, Stub srama, trg Sinjoria, Danteov spomenik, grobnice porodice Skala, Julijina kuća. Slobodno vreme za individualne aktivnosti (1,5 sat). Noćna vožnja ka Srbiji preko Slovenije i Hrvatske.

5. dan Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima u zavisnosti od stanja na granicama i putu.

CENOVNIK

cenovnik-milano-nova-godina

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Dva noćenja sa kontinentalnim doručkom u BB Hotel Milano Sesto
 • Prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv/dvd),
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizacioni i drugi troškovi agencije.

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje rsd ( Uniqa osiguranje)
 • Fakultativne izlete (Lugano i Como: 25e, Pavia 10e)
 • Boravišna taksa 1,5e po osobi po danu
 • Individualne troškove putnika

 

* Polazak iz Niša će biti realizovan za minimum 15 osoba.
* Izražena cena je za aktivne članove Puzzle Group-a

*Za putovanje  avionom

Avio Karta  Beograd – Milano   Termin 31.decembar – 02.januar

Avio Karta  Niš – Milano   Termin 31.decembar – 02.januar

 

NAČINI PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: depozit 30% prilikom rezervacije,  ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.
 • Čekovi građana: 30% prilikom rezervacije ostatak do 01.03.2018.
 • Administrativna zabrana: 30% prilikom rezervacije ostatak do 01.03.2018.

 

SMEŠTAJ:

 

*HOTEL MILANO SESTO

BB Hotel Milano Sesto formalno je kategorisan za 3*** ali potpuno renoviran i moderan da po kvalitetu izgleda kao da poseduje 4****. Nalazi se u širem centru Milana na oko 15ak minuta vožnje metroom do katedrale Duomo. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, wi-fi, klimu, LCD televizor, radni sto i sef. Više možete pogledati na zvaničnom sajtu

www.hotel-bb.com/en/hotels/milano-sesto.htm

 
Rok za prijavljivanje je deset dana pred polazak na putovanje.
 
Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.
 

U slučaju nedovoljnog broja putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom , garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.

“Special Travel Agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Special Travel Agency usklađen sa Yuta standardom.

Za ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Special Travel Agency. Licenca apr registar turizma kategorije OTP br 62/2011 od 23.09.2014.

Ovlašćeni subagent Colosseum Travel Bor