Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 065/2 442 500
Trajanje: Tokom cele godine
Destinacija: Srbija, Vrnjačka Banja
Cena: Od 1700,00

HOTEL DANICA

U idealno mirnom kraju Vrnjačke Banje, neposredno iznad Lipovačke reke, uz ivicu hrastove šume lociran je hotel Danica. Izdvojen od gužve i buke hotel Danica pruža uživanje u prirodnim lepotama i garantuje pravi banjski odmor. Udaljenost od 300 metara od Belog izvora i 850 metara od strogog centra Banje omogućava brz dolazak do svih izvora i bazena. Romantični ambijent i prostrano zelenilo u okruženju idealni su za opuštanje i relaksaciju.

Za odmor i uživanje u neposrednoj blizini hotela Danica nalazi se veći broj zatvorenih i otvorenih bazena kao i bogata ponuda wellness i spa sadržaja. Za naše goste organizujemo ili dajemo potrebne informacije za obilazak značajnih manastira, crkava, tvrđave i drugih kulturno-istorijskih spomenika, planine Goč i planinskih izletišta, kao i aktivnosti aktivnog odmora (planinarenje, ribolov, skijanje i drugo). U kooperaciji sa našim partnerima po povoljnijim cenama su dostupni teniski tereni i balon sala za razne sportive.

Organizujemo prevoz od/do aerodroma ili drugih destinacija, pružamo sve potrebne informacije, pomažemo u kupovinu karata za festivale i ostala kulturna dešavanja.

Kapacitet hotela čini 26 smeštajnih jedinica sledeće strukture: 13 dvokrevetnih soba, 2 superior dvokrevetne sobe, 2 penthaus apartmana, 8 porodičnih soba i 1 apartman sa kuhinjom, sa mogućnošću smeštaja od 60 do 73 osobe. Sve sobe su savremeno opremljene, visokog kvaliteta i osvežavajućih tonova. 

Hotel Danica raspolaže pansionskim i a la card restoranom, malim etno selom na otvorenom sa letnjim šankom i dečjim kutkom, fitnes salom, salom za rekraciju, salom za sastanke i parking prostorom. Širokopojasni internet dostupan je u svim prostorijama hotela. Parking prostor dovoljan je za 80% smeštajnih jedinica (odgovarajući i za autobus). Fitnes sala pogodna je za kardio i trening snage, a sala za rekreaciju za stoni tenis, pikado i drugo. Gostima je na recepciji na raspolaganju sef za čuvanje vrednosti, štampač, skener, fotokopir aparat, pribor za čišćenje obuće, kišobran, dečji krevet, usluga buđenja, usluge pranja i peglanja rublja i room servis.

Parking, Wi-Fi Internet, upotreba fitnes sale i sale za rekreaciju za goste hotela su besplatni.

 

Zvanični cenovnik usluga hotela Danica od 1.aprila 2017:

 

Usluga

Cena

Cena (1.7.2017.-31.8.2017.)

Jednokrevetna soba

1.700,00 RSD

1.900,00 RSD

Standard dvokrevetna soba

2.600,00 RSD

2.900,00 RSD

Superior dvokrevetna soba (2 do 3osobe)

3.600,00 RSD

3.800,00 RSD

Penthaus apartman (2 osobe)

4.100,00 RSD

4.650,00 RSD

Apartman sa kuhinjom (2 osobe)

3.600,00 RSD

3.600,00 RSD

Porodična soba (2 do 4 osobe)

4.100,00 RSD

4.100,00 RSD

Pansionski doručak po osobi

240,00 RSD

240,00 RSD

Pansionski ručak po osobi

450,00 RSD

450,00 RSD

Pansionska večera po osobi

350,00 RSD

350,00 RSD

*Cene smeštaja su iskazane po sobi

*Cene obroka su iskazane po osobi

  • Boravišna taksa nije uključena u cenu i dnevno iznosi po osobi: 120,00 RSD za odrasle; 60,00 RSD za decu od 7 do 15 godina; deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
  • Deca do 5 godina ne plaćaju smeštaj, ukoliko ne koriste zaseban ležaj, a pansionske obroke plaćaju po ceni 60% od redovnih cena. Deca od 6 do 10 godina plaćaju 60% od navedenih cena (smeštaja i obroka).

 

Smeštaj

 

Dvokrevetna soba– sopstveno kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, telefon, besplatan WiFi internet, centralno grejanje, usluga buđenja i budilnik, room servis, uslugu pranja i peglanja, besplatno korišćenje fitnes sale i sale za rekreaciju.

Superior dvokrevetna soba– sopstveno kupatilo sa fenom, LCD TV sa kablovskim kanalima, telefon, besplatan WiFi internet, centralno grejanje, usluga buđenja i budilnik, room servis, klima uređaj, garnitura za sedenje, panoramski pogled, usluga pranja i peglanja, besplatno korišćenje fitnes sale i sale za rekreaciju

Penthaus apartman- sopstveno kupatilo sa fenom, LCD TV sa kablovskim kanalima, telefon, besplatan WiFi internet, centralno grejanje, usluga buđenja i budilnik, room servis, klima uređaj, izdvojeni deo za dnevni boravak, panoramski pogled, usluga pranja i peglanja, besplatno korišćenje fitnes sale i sale za rekreaciju

Apartman sa kuhinjom– sopstveno kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, telefon, besplatan WiFi internet, centralno grejanje, usluga buđenja i budilnik, room servis, klima uređaj, kuhinja sa trpezarijskim delom, spavaća soba sa delom za dnevni boravak, usluga pranja i peglanja, terasa, besplatno korišćenje fitnes sale i sale za rekreaciju

Porodična soba- 2 spavaće sobe, čajna kuhinja, terasa, sopstveno kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, telefon, besplatan WiFi internet, centralno grejanje, klima uređaj, usluga buđenja i budilnik, room servis, usluga pranja i peglanja, besplatno korišćenje fitnes sale i sale za rekreaciju

Restoran u sklopu hotela, okružen zelenilom, u prijatnom ambijentu ima pansionsku i a la card ponudu: ukusna i obilna jela tradicionalne i domaće kuhinje, vellike porcije roštilja, jela pod sačem, nezaboravno dobru teletinu, domaće sveže pripremljene kobasice, specijalitete iz različitih krajeva Srbije i ostale đakonije. Svakog dana u ponudi je naročito za taj dan odabrani meni za ručak i večeru, a svako godišnje doba donosi posebne sezonske specijalitete. Doručak takođe nije izostavljen iz ponude, sveže pripremljena domaća peciva i tradicionalna sukana pita nalaze se na jutranjem meniju.

Profesionalno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve predloge.

U okviru hotela, u šumi je i malo etno selo sa vrućim kotlićem i sačom, letnjim šankom i kutkom za uživanje za namlađe.

Masaže

SALON ZA MASAŽU

U našem salonu stručni i iskusni fizioterapeut u cilju relaksacije,

prevencije oboljenja ili terapijske svrhe  pruža usluge ručne masaže.

 CENOVNIK MASAŽA

Masaža lica (15min)                              

600 RSD

Masaža vrata i ramena (20min)      

700 RSD

Masaža leđa i ruke (20min)              

850 RSD

Masaža ruke (20min)          

600 RSD

Masaža noge (20min)                     

600 RSD

Masaža šake i stopala (30min)   

900 RSD

Masaža anticelulit (20min)                

500 RSD

Masaža celog tela- Relax (45min)      

1.400 RSD

Masaža celog tela- Sportska (45min)             

1.700 RSD

Antistress therapy tretman (antistres masaža i piling za telo, 60min)

1.800 RSD

Body & face tretman (relax masaža celog tela, masaža lica + piling, 90min)      

2.100 RSD

Stone & relax tretman (tretman celog tela vulkanskim kamenjem, piling za telo i masaža po izboru, 120min)

2.400 RSD

           

POSETITE NAS I OSETITE BLAGOTVORNO DEJSTVO RUČNE MASAŽE