Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 064/4 247 935
Destinacija: Mađarska

Harkanj banja u Mađarskoj jedna je od idealnih za odmor, oporavak relaksaciju i uživanje vas i vaše porodice. Lekovita voda, bogata mineralima sa odličnim terapeutskim efektima u kombinaciji sa brojnim sadržajima koje Harkanj banja pruža učiniće sigurni smo vaš boravak prijatnim, zabavnim i delotvornim.

Na svega 250 kilometara od Beograda u kotlini reke Drave, među obližnjim planinama Tenkes i Szarsomyo, u Mađarskoj, očekuje vas pravi dragulj medju banjama. Na daleko poznata Harkanj banja, popularna kao lekovito kupalište još od davne 1823. god.

Harkanjska lekovita sumporna voda obiluje mineralima(1000 mg/l), izvire iz dubine od 50-70 metara, sa prosečnom temperaturom od 62 stepena. Ova čarobna voda delotvorna je kod brojnih oboljenja. Idealna je u terapiji kožnih bolesti i psorijaze, takodje kod reumatoloških tegoba, osteoporoze, hroničnih ginekoloških problema, gastrointestinalnih tegoba i u brojnim drugim terapeutskim tretmanima. Savršenim uslovima za vaš boravak i oporavak doprinose i povoljni klimatski uslovi ove regije, mikroklima, preko 2000 sunčanih sati godišnje, uz očuvanu prirodu koja okružuje banju.

Banja je obnovljena 2003. godine  i na 13,5 hektara, na koliko se prostitre možete pronaći brojne sadržaje koji će upotpuniti bogatstvo turističke ponude i učiniti odmor idealnim za celu porodicu. Otvoreni bazeni, sportski bazeni, dečiji bazeni  i tobogan u letnjim mesecima, brojne animacije tokom letnje sezone,  doprinose da ovde svako pronađe svoju zabavu. Bazeni za plivanje, relaksirajući vodeni sadržaji, lekovita termalna voda, hidromasaže, finska sauna, parno kupatilo, terapeutske  usluge, masaže i osvežavajući i  kozmetički tretmani  doprineće poboljšanju vašeg zdravstvenog i psihofizičkog stanja, raspoloženja a svakako će doprineti  i očuvanju vaše lepote kao i podmlađivanju.

Hotel Xavin je smešten u centru mesta a udaljen je na samo oko 400 metara od termalne banje Harkanj. Hotel nudi sopstveni spa centar sa unutrašnjim bazenom, restoran i besplatan bežični internet.

Hotel raspolaže sa 33 dvokrevetne sobe i ima jednu četvorokrevetnu sobu. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon, sopstveno kupatio sa fenom za kosu, LED televizor sa kablovskim programom, telefon, mini bar i sef. Restoran hotela Xavin služi tipične mađarske specijalitete i jela internacionalne kuhinje na prijatnoj letnjoj terasi. WI-Fi pristup internetu je dostupan u celom hotelu. Ispred hotela se nalazi parking koji je dostupan gostima hotela.

MAPA-SMESTAJA-LOGO-3

CENOVNIK

1/1 soba

1/2 soba

20.01. – 10.03.2018.

50 €

40 €

36 €

32 €

11.03. – 10.10.2018.

55 €

45 €

45 €

38 €

11.10. – 20.12.2018.

50 €

40 €

38 €

33 €

21.10. – 31.12.2018.

55 €

45 €

55 €

40 €

Cene su izražene u eurima po osobi po danu za noćenje sa doručkom

ARANŽMAN OBUHVATA:

 •  smeštaj sa doručkom na bazi švedskog stola za odabrani broj dana
 •  korišćenje wellnes centra ( hidromasažni bazen temperature 32-34 ° C ; zatvoreni bazen sa hladnom vodom (7 x 4 metara) ; tursko kupatilo ; finska sauna; tuš tropska kiša, peškiri u wellness centru )

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • doplata za polupansion: 15 € / dan
 • bademantil: 8 €/komad
 • slana soba :4 €/svaka poseta ( ovo je jedinstvena atrakcija u Harkanj banji koja funkcioniše po principu raspršivanja finih čestica soli u slanoj sobi)
  masaža: 11 €/25 minuta
 • doplata za klima uređaj : 4 € / po sobi dnevno
 • putno zdravstveno osiguranje ( 0.5 eur/dan za osobe do 18 god.; 1 eur/dan za osobe od 18-75 god.; 2 eur/dan za osobe preko 75 god. – Milienijum osiguranje )
 • individualne troškove putnika
 • prevoz do odredišta
 • boravišnu taksu  koja se plaća u hotelu i iznosi 500 HUF (mađarskih forinti) po osobi dnevno

NAČIN PLAĆANJA:

 • sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja (Komercijalna banka).

NAPOMENA:

 • putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.
 • o raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
 • late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu  nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
 • dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od tri do pet zvezdica ( 3* do 5*)
 • opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
 • svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Mađarsku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
 • putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.

DODATNE INFORMACIJE:

1.dan: ulazak u sobe posle 14 h
2.dan do poslednjeg dana: slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: napuštanje soba do 11 h. Kraj programa.

 

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA T.A. AQUA BGD TRAVEL

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja. Organizator putovanja je Turistička agencija AQUA BGD TRAVEL licenca OTP br. 093/2013. Aranžman je rađen na bazi od minimum 35 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima. Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.

 

 

 Ovlašćeni subagent Colosseum Travel Bor