Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 064/4 247 935
Trajanje: Tokom cele godine
Destinacija: Mađarska

Aquaworld Budapest (ex Ramada Resort) nalazi se u severnom delu Budimpešte, u neposrednoj blizini mosta Međeri. Poseduje jedan od najvećih unutrašnjih tematskih vodenih parkova u Evropi. Tokom čitave godine posetiocima svih uzrasta nudi nezaboravnu zabavu. Sadrži: 11 tobogana sa ukupnom dužinom od 1 km, kulu sa skakaonicom koja je visoka 3 m, planinsku reku, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, đakuzi bazene…Zatvoreni bazeni ovog kompleksa su povezani sa otvorenim bazenom koji se greje. Ovaj aqua park gigantskih razmera ima i veliki prostor namenjen najmlađima. Ovaj “dečiji” prostor ima bazene različite dubine, dečije tobogane… U letnjom periodu, na raspolaganju je još više bazena, igrališta i kućica za igranje namenjenih samo za decu. Ovaj kompleks pored pomenutih sadrži restoran, bar, “Svet sauna” (koji može da primi oko 200 ljudi i oslikava pravu orijentalnu atmosferu) u kome se mogu naći finske, kristalne, ruske, infra i bio saune.

 

 

                                                                                  CENOVNIK:                           

Minimum boravka 2 noci                                           Cene u EUR, po OSOBI,dnevno na bazi polupansiona 

TIP SMEŠTAJA

USLUGA

PERIOD BORAVKA

03.09 – 05.11.

05.11 – 21.12.

21.12 – 31.12.

 1/2 STANDARD SOBA

 

 

PP

91

80

104

1/1 STANDARD SOBA

144

123

170

JUNIOR SUITE (za 2 odrasle osobe)

108

98

121

APARTMAN SA DVE PROSTORIJE

( minimum dve osobe)

121

110

134

FAMILY ROOM(minimum 3 osobe)

102

95

111

APARTMAN SA TRI PROSTORIJE

(za minimum četiri osobe)

83

78

89

POMOĆNI LEŽAJ za dete do 6,99 god.

0

0

0

POMOĆNI LEŽAJ za dete od 7 do 14 god.

37

37

37

POMOĆNI LEŽAJ za 3. odraslu osobu

60

60

60

DOPLATA – GARAŽA/DNEVNO

8

8

8

DOPLATA -KUĆNI LJUBIMCI/DNEVNO

17

17

17

 

PROMOCIJE:

3 noći = 4 noći

03.09-15.10.2018.  i 05.11-22.12.2018.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Polupansion
 • Neograničen ulaz u Aquaworld (izuzev ulaza u “Svet sauna”)
 • Neograničeno korišćenje Oriental Spa, wellness i fitnes centra (relaksacijski bazen, otvoreni bazen koji se greje, saune, parno kupatilo, fitnes studio)
 • parking
 • Bade mantil
 • Wi-Fi internet
 • Lokalne takse

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Obavezan depozit u iznosu od EUR po sobi/dan, plaća se na recepciji

 

DOPLATE:

 • Pogled na Budim 12EUR/dnevno, garaža 8EUR/dnevno, kućni ljubimac 17EUR/dnevno

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Ramada Resort Budapest 4* superior – www.ramadaresortbudapest.hu

Hotel ima 261 smeštajnu jedinicu (223 sobe, 28 junior suita, 8 apartmana, 2 predsednicka apratmana) koje se nalaze u glavnoj zgradi i 48 dvosobnih i trosobnih apartmana koji se nalaze u apartmanskoj zgradi, koja je hodnikom povezana sa glavnom zgradom. Hotel poseduje otvoreni parking, garažu, restoran, pub sa velikom terasom, lobby kafe bar, kafe bar na bazenu, kongresni centar za 1000 osoba besplatan transfer hotel-trg Heroja-hotel. Zabavni centar je povezan sa hotelom i nalazi se ispod apartmanske zgrade. Poseduje salu za projekciju filmova, plazma TV, DVD, sobu za igranje karata, bilijar, aparati sa igricama, zabavnu prostoriju za decu.

Hotelski Wellness centar (otvoren svakog dana od 07.00 do 22.00) ima: zatvoreni relax bazen, otvoreni bazen koji se greje, mandala kupalište, saune, parna kupatila, hamam, fitness salu sa savremenim spravama uz asistenciju strucnog trenera, teniske terene, teren za odbojku, skvoš, frizerski i kozmeticki salon, vodene i rucne masaže, stomatološku ordinaciju.

BAZENI:

Unutrašnji bazen 32-34 °C; Spoljašnji bazen 32 °C; Bazen sa talasima 28 °C; Dečiji bazen 30 °C; Jakuzzi (red) 34-36 °C; Jakuzzi (blue) 36-38 °C; Unutrašnji plivački bazen 27-29 °C; Spoljašnji plivački bazen 26-28 °C; Bazen za ronjenje 26-28 °C;

TOBOGANI: Mountain stream slide; Onion slide; Family slide

TOBOGANI sa 4 sprata: Ufo; Rainbow; Black hole

TOBOGANI sa 5 sprata: Kamikaze; Tornado; Flying carpet

TOBOGANI na dečijem bazenu: Rainbow; Jungle; Octopus

Molim vas da obratite pažnju na to da od Ponedeljka do Petka tobogani rade po sledećem rasporedu

4 sprat: 10:00-13:00 (UFO, Rainbow, Black hole); 5 sprat: 13:00-16:00 (Tornado, Kamikaze, Flying carpet); 4 sprat: 10:00-13:00 (UFO, Rainbow, Black hole); 5 sprat: 13:00-16:00 (Tornado, Kamikaze, Flying carpet)

Onion slide radi svaki dan od  14:00

Mountain Stream,  Family slide i tobogani u dečijem bazenu rade svaki dan  od 10:00 do 21:30

Subotom, nedeljom i svim praznicima svi tobogani rade od 10:00 do 21:30

Upotreba tobogana je regulisana pravilima Aquaworld resorta :

Deca mlađa od 14 godina mogu da koriste vodene tobogane isključivo uz pratnju odraslih osoba pod sledećim uslovima

Giant slides (Twister, Kamikaze, Floating Carpet) koji polaze sa 5. sprata mogu koristiti deca visine minimum 140 cm

Tobogani UFO i BLACK HOLE koji polaze sa 4. sprata mogu da koriste deca visine minimum 130 cm

Tobogan Rainbow koji polazi sa 4. sprata mogu da koriste samo deca sa minimum 120 cm visine

Tobogani Onion i Mountain River  mogu da koriste samo deca sa mnimalnom visinom od 130 cm

Tobogane na dečijem bazenu mogu da koriste deca od 3 do 10 godina Gore navedena ograničenja ne odnose se na Family slide.

Standardne sobe (25-29m²), mogućnost spojenih soba)  – Sve standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi. Sve imaju pogled ili na park ili na Budimska brda. Poseduju: kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef i ogrtač za kupanje. Većina soba ima balkon. Pored dva standardna ležaja, ove sobe mogu da imaju i pomoćni ležaj ali samo za decu do 7 godina.

Junior Suite (43m²)  – Sve sobe se nalaze u glavnoj zgradi. Ove sobe su po strukturi slične standardnim sobama samo što su veće.

Poseduju: kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef i ogrtač za kupanje. Većina soba ima balkon. Pored dva standardna ležaja, ove sobe mogu da imaju i sofu na razvlačenje koja je prikladna ili za jednu odraslu osobu ili za maksimum dvoje dece do 14 godina.

Porodične sobe – Sve sobe se nalaze u glavnoj sobi. Po strukturi su slične apartmanima sa tri prostorije.

Poseduju: 2 standardne 1/2 sobe koje povezuju vrata. Pored četiri standardna ležaja, ove sobe mogu da imaju i sofu na razvlačenje koja je prikladna za maksimum dvoje dece do 7 godina.

Apartmani sa dve prostorije (50-56m²) – Svi apartmani sa dve prostorije se nalaze u apartmanskoj zgradi. koja je hodnikom povezana sa glavnom zgradom

Poseduju: dnevnu i spavaću sobu, kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef i ogrtač za kupanje. Većina apartmana ima balkon. Pored dva standardna ležaja, ovi apartmani mogu da imaju i sofu na razvlačenje koja je prikladna ili za jednu odraslu osobu ili za maksimum dvoje dece do 14 godina.

Apartmani sa tri prostorije (90-95m²)  – Svi apartmani sa tri prostorije se nalaze u apartmanskoj zgradi. koja je hodnikom povezana sa glavnom zgradom

Poseduju: dnevnu i dve spavaće sobe, kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef i ogrtač za kupanje. Većina apartmana ima balkon. Pored četiri standardna ležaja, ovi apartmani mogu da imaju i sofu na razvlačenje koja je prikladna ili za maksimum dve odrasle osobe ili za maksimum dvoje dece.

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 1. 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u 4 jednake  mesečne rate čekovima građana (uz doplatu od 1.5%  po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • Rezervacija hotela se vrše po uplaćenoj rezervaciji. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici vivatravel.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije

 

                                           Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

Organizator putovanja je Turistička agencija VIVA, licenca OTP br. 107/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije VIVA. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonon predviđenim slučajevima.

Cenovnik za Aquaworld resort br.3 od 04.10.2018.

 

Ovlašćeni subagent Colosseum Travel