Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 064/4 247 935
Trajanje: 29 Dec 2017 - 03 Jan 2018
Destinacija: Mađarska
Cena: Od 90 eura

Budimpešta –  U večnoj borbi da preuzme prestonicu Beču, Budimpešta je izgrađena u velelepnu metropolu,  “Kraljicu Dunava”. Grad je napravljen spajanjem Budima, Pešte i Obude, leži na 154 termalna izvora i ima veoma bogat noćni život. Paralament, Bazilika, Muzej Marcipana, budimski Lavirinti, Akvarijum, Vaci ulica, budimski Zamak, Trg Heroja su mesta koja dočaravaju ovaj grad koji nikako netreba zaobići, a po blizini od Beograda spada u metropole u koje se ljudi obavezno i vraćaju!

 

Već osmu godinu za redom uspešno osvajamo Budimpeštu, zauzimajući tvrđavu Citadelu, koju su još Habzburzi napravili 1851 godine da bi pokazali svoj suverenitet nad tom teritorijom. Na najvišoj tački grada, sa pogledom na ceo grad, utvrđenje kružnog oblika je prepravljeno u hostel sa najboljim pogledom i lokacijom, topovi, koja je sada polazna tačka najboljeg Puzzle provoda. Otkrijte tajnu koja se godinama gradi unutar zidina drevne Citadele, i dopišite svoje uspomene u njenoj viševekovnoj istoriji!

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan Okupljanje u 20:30, na parkingu kod Buvljaka. Polazak u 21:00.

2.dan Noćna vožnja. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Kupovina namirnica u lancu Metro C&C. Obilazak Trga Heroja, Muzeja lepih umetnisti i gradskog parka. Smeštaj u hotel. Fakultativni izlazak u grad. Noćenje.

3.dan Fakultativan turistički dan: obilazak Budima (Budimski dvorac, lavirinti, crkva Svetog Matijasa,Ribarski bastion, Muzej marcipana) i tvrđave Citadela. Doček Nove godine. Noćenje

4. dan Obilazak Pešte (šetnja starim gradom, crkva u pećini, Eržebet most, Lančani most, Beogradski kej, Bazilika Sv.Ištvana, Parlament, Verešmarti trg). Fakultativni izlazak u diskoteku. Noćenje.

5. dan Napuštanje Hotela. Fakultativni šoping dan:obilazak tržnog centra Campona I outlet tržnog centra Premier. Repriza Nove godine na brodu.

6. dan Nakon žurke na brodu polazak za Srbiju. Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima u zavisnosti od zadržavanja na granici.

CENOVNIK

cenovnik-budimpesta-nova-godina

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema),
 • Tri noćenja u izabranom smeštaju sa uslugom iz tabele,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizacioni i drugi troškovi agencije.

 

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete: turistički dan (obilazak Pešte Budima i Citadelle ), šoping dan Outlet (TC Premier, TC Kampona).
 • Ulaznice za Akvarijum i Tropikarijum i budimske Lavirinte
 • Doček nove godine i žurku za reprizu Nove Godine na brodu
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove u hotelu i za vreme putovanja

 

**Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group-a
* Polazak će biti realizovan iz Niša za minimum 15 prijavljenih

 

NAČINI PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: depozit 30% prilikom rezervacije,  ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.
 • Čekovi građana: 30% prilikom rezervacije ostatak do 01.03.2018.
 • Administrativna zabrana: 30% prilikom rezervacije ostatak do 01.03.2018.

 

 SMEŠTAJ:
Hotel Bara Budimpešta: Ovaj hotel se nalazi u zelenilom bogatom delu Budima, u podnožju brda Gelert. Smešten je pored Citadele i Budimskog dvorca. Gosti mogu lako stići do centra Budimpešte autobusom koji staje na samo 50 metara od hotela. Sve sobe hotela Bara nude sopstveno kupatilo, satelitsku televiziju i mini-bar.

Hotel Papilon*** Budimpešta: Smešten u mirnom okruženju prekrasnog Budima, u četvrti Rózsadomb, ovaj hotel udaljen je samo 10-ak minuta hoda od Budimskog dvorca. Ovo područje u II. gradskom okrugu nazvano je “Brdo ruža” i nudi mnogo mogućnosti za uživanje u mirnoj lokaciji. Istražite ulice i brda oko koja okružuju ovo istorijsko područje Budimpešte. Neke od najlepših i najzanimljivijih znamenitosti, kao što su Parlament, Budimski dvorac, Margitino ostrvo i termalne kupke Gellert nalaze se nedaleko od hotela. Hotelski sadržaji, uključujući vrt i krovnu terasu, učinit će vaš boravak još ugodnijim. Na rasolaganju su vam 1/2,1/3,1/4,1/5 sobe

www.hotelpapillon.hu/

Pansion Mohaci se nalazi na 5 minuta šetnje od Margaret mosta i Moskovskog trga u Budimu. Veoma blizu je budimskog zamka tako da će vam šetnja do istog prijati. Sobe su od 2-5 osoba a doručak je uključen u cenu.
Rok za prijavljivanje je deset dana pred polazak na putovanje.
 
Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.
 

U slučaju nedovoljnog broja putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom , garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.

“Special Travel Agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Special Travel Agency usklađen sa Yuta standardom.

Za ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Special Travel Agency. Licenca apr registar turizma kategorije OTP br 62/2011 od 23.09.2014.

 

Ovlašćeni subagent Colosseum Travel Bor