Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 064/4 247 935
Trajanje: 09 Nov 2018 - 11 Nov 2018
Destinacija: Autrija, Beč
Cena: 73 eura

BEČ

3 dana /1 noćenje

09.11.-11.11.2018.

                     Beč je prestonica Austrije i nekadašnji glavni grad moćne Austrougarske imperije. Danas je i moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Habzburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina. Beč je i grad u kome su živeli i stvarali Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi, a svaki Austrijanac će s ponosom istaći da je nemački koji oni govore najčistija i najmelodičnija varijanta tog jezika. U Beču je, zapravo, sve posebno, od lepote njegove panorama do ukusa kolača.

Program putovanja

1. dan (09.11.2018.) Bor
Polazak iz Bora u dogovoreno vreme. Vožnja kroz Srbiju i Mađarsku prema Beču.
2. dan (10.11.2018.) OUTLET PARNDORF – BEČ
Ulazak u Austriju u jutarnjim časovima. Usputno svraćanje do tržnog centra Parndorf, koji je čuven u Evropi po radnjama najpoznatih svetskih robnih marki. Slobodno vreme za kupovinu. U popodnevnim časovima nastavak putovanja prema Beču. Po dolasku u Beč panoramski obilazak grada,sa vodicem: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća … Mogućnost fakultataivnog odlaska do parka Prater i Dunavskog tornja. Odlazak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan (11.11.2018.) BEČ – Bor
Doručak. Nakon doručka mogućnost fakultativnog odlaska do dvorca Šenbrun – letnje rezidencije Habsburgovaca. Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu iznad dvorca. Slobodno vreme.Polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku. Dolazak u Bor u ranim jutarnjim satima. (Kraj usluga)

CENA 73  po osobi

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

• prevoz iz Bora udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji, moguć je i transfer ( u zavisnosti od broja putnika ) do Pojata.
• smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto),• razgledanja i obilaske prema programu,• usluge pratioca grupe,• agencijske usluge.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

• međunarodno putno zdravstveno osiguranje,• individualni troškovi putnika

• fakultativni izleti.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 20 putnika):

• Prater (zabavni park)- 10 €

Poseta Dunavskom tornju  10 € 

• Poseta dvorca Šenbrun – 25 €

* Paket fakultativa – objedinjene sve tri fakultative – 40 €

* Paket (Prater I Dunavski toranj) – 15 €

NAPOMENA: prijavljivanje za fakultativu pri rezervaciji, a plaćanje iste u Beču.

PLACANJE: 30% avans ostatak 10 dana pre početka aranžmana.

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Faultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije

AL TURS PUTOVANJA DOO, licenca OTP 50/2012 god.

Ovlašćeni subagent Colosseum Travel