Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 064/4 247 935
Trajanje: 30 Dec 2019 - 03 Jan 2020
Destinacija: Španija
Cena: Od 625 eura

Barselona je grad drugi po veličini i broju stanovnika u Španiji, i  nesumnjivo je jedan od najlepših i najromantičnijih gradova Evrope.

Barselona – grad u kome su dočekivali Kolumba sa njegovih putovanja, prepoznatljive bajkovite arhitekture Antonija Gaudija, osvaja svojom ležernošću i lepotom, raznim kafićima, prodavnicama, pijacama između starih gotskih građevina i svedoči o bogatstvu i moći Katalonije.

Iskoristite jedinstvenu priliku da posetite jedan od najlepših evropskih gradova, Barselonu. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Divite se samo nekim od njegovih remek-dela gde ćete imati utisak kao da ste zalutali u bajci. Tu je nezaobilazni park Guell, odakle se pruža nezaboravan pogled na Barselonu, Casa Battlo, La Pedrera, Casa Guell i najimpozantnije od svih, Sagrada Familia. Sa Placa Catalunye zaputite se u čuvenu ulicu Las Ramblas na čijem kraju se nalazi statua Kolumba okrenuta ka pučini mora. Uživajte u brojnim restoranima, barovima i diskotekama i prepustite se čarima noćnog života ovog prelepog grada.

Za više informacija oko cena i termina kliknite na sliku

Ovlašćeni agent Colosseum Travel Bor