Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 064/4 247 935

Na istočnoj obali čuvenog poluostrva Sitonija, na 3km dugačkoj peščanoj plaži, sa pogledom na Svetu Goru, smešteno je slikovito, nekada ribarsko mesto, Sarti.

U poslednjih desetak godina otkrili su ga turisti i doprineli da mesto postane najbolja početna tačka za obilazak neverovatnih plaža Sitonije. Blizina šumovitih brda i izolovanih uvala, kao i Soluna i čuvenih manastira, pružaju mogućnosti za bezbrojne izlete: biciklima, motorima, autobusima, brodovima ili ribarskim čamcima.

IZLETI

ISTORIJSKI IZLET – Obilazak Svete Gore

Ovo je sigurno najatraktivniji izlet u ponudi. Celodnevni izlet gde možete doživeti fascinantni kontakt sa Svetom Gorom, a ujedno uživati u krstarenju brodom. Kako je za posetu Svetoj Gori potrebna specijalna dozvola, a ženama je zabranjen ulaz, i tako već hiljadama godina, brodom možemo proći pored divnih obala Svete Gore i videti nekoliko od ukupno dvadeset manastira, koliko ih danas ima aktivnih. Deo dana provešćemo u mestu Uranopolis – nebeski grad, gde možete ručati i iskoristiti deo vremena za kupanje i sunčanje.

Cena: 28 EUR-a

svetagora

ISTORIJSKI IZLET – Obilazak Meteora

Još jedan dragulj Grčke je, sigurno, manastir Meteore, smešten na visokoj steni u blizini grada Kalambaka. Tu možete videti impresivne ikone i freske iz vizantijskog perioda.

Cena: 39 EUR-a

meteori

ISTORIJSKI IZLET – Obilazak Soluna

Drugi po veličini grad u Grčkoj, nudi vam mnoštvo vizantijskih crkvi, Belu tvrđavu, slikovitu otvorenu pijacu i mnoštvo otmenih radnji.

Cena: 25 EUR-a

solun

ZABAVNI IZLET – Robinzon/plava laguna

Nezaboravan izlet posle koga možete reći da niste izgubili nijedan dan od plaže i sunca, a da ste se sjajno proveli, kupali na divnim plažama i otvorenom moru. Ručak na plaži, riba i suvlaki na roštilju i grčka salata uz obilje grčkog vina u prelepim bojama zalaska sunca. Na povratku u Sarti zajedno ćemo na brodu zaigrati sirtaki.

Cena: 33 EUR-a

robinzon

ZABAVNI IZLET – Zaliv Toroneos

Ovaj Dan je u potpunosti posvećen kupanju i ugodnom krstarenju po plažama i uvalama zaliva Toroneos. Iskusan kapetan će Vas prevesti do poluostrva Kasandra, u mesto Pefkohori, gde možete posetiti lokalne radnje, a ukusan ručak i grčko vino biće posluženo na brodu.

Cena: 31 EUR-a

toroneos

ZABAVNO-ADRENALINSKI IZLET – Waterland – vodeni svet

Najveći vodeni zabavni park u Evropi se nalazi u neposrednoj blizini Soluna. Plivanje i uživanje za mlade i manje mlade.

Cena: 32 EUR-a

waterland

ADRENALINSKI IZLET – Ronjenje

Ribarenje

Možete provesti jedan dan svog života kao ribar, odnosno ribarski pomoćnik. Ceo dan provešćete pomažući lokalnom ribaru u njegovom svakodnevnom poslu, a ono što ulovite, odnećete kući kao svoju večeru.

Cena: 19 EUR-a

ronjenje

Za sve izlete važi:
Deca do 6 godina: besplatno
Deca od 6 do 12 godina imaju popust 25-50%

mapa-sartija_mala

CENOVNIK-LOGO

BUS-PREVOZ

 

Za detalje akcije kliknite na sliku

Objekti u ponudi