Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 064/4 247 935

Paralija je letovalište u severnom delu Grčke. Mesto je okruženo popularnim centrima, poput grada Katerinija, koji se nalazi na samo 7 km od njega, Solunom na 60 km, i Olimpic Beach-om na 2 km. Kroz Paraliju prolazi autobus koji vodi do Katerinija i Olimpic Beach-a.

Paralia je vrlo atraktivno mesto za odmor. Pogodno je kako za porodice sa decom, tako i za mlade, jer nudi dobar noćni provod u izuzetno velikim i lepo uređenim diskotekama. Uličice su načičkane raznovrsnim radnjama, supermarketima, restoranima, tavernama, poslastičarnicama, kafićima, rent-a-car agencijama, vilama, i mnoštvom ljudi, koji šetaju njima. Mesto takođe, krasi manja crkva i dva parkića.

Klima je vrlo dobra, jer i pored visokih temperatura, koje karakterišu ovaj kraj, zahvaljujući vetriću koji duva sa Olimpa, one su lako podnošljive.

Noćni život u Paralii je vrlo živ. Postoji nekoliko velikih diskoteka koje se nalaze na perifernim delovima ovog mesta, i mnoštvo kafića u samom centru.

Što se tiče šopinga, radnje u ovom letovalištu su vrlo povoljne. Ima mnogo prodavnica kože i krzna, sa vrlo niskim cenama, koje se spuštaju još niže ukoliko se cenkate sa prodavcima.

Kada letujete u Paralii, očekuje vas velika mogućnost izleta, bilo da idete u sopstvenoj režiji ili preko vaše agencije. Možete posetiti Olimp, Solunsko groblje, Meteore.. Ko ne želi da putuje daleko, može da ode do Soluna i Katerinija u razgledanje grada ili šoping, jer su znatno bliže. U Kateriniju imate autobuske linije do Soluna, ili bilo kojeg drugog mesta, a voz do Soluna košta svega 5 e. Takođe, možete posetiti i grad Larisa, koji ima veliku istorijsku vrednost.  Aqua park se nalazi u blizini Soluna, tako da se možete i tamo opustiti.

Pored velikog broja naših ljudi, u Paralii možete sresti mnogo ljudi iz nama susednih zemalja poput Bosne i Crne Gore, a takođe ima dosta Nemaca, Engleza, Poljaka i Čeha.