Turistička agencija ColosseumTravel Bor
e-mail: kontakt@colosseumtravel.rs Telefon: 030/442 500, Mob: 064/4 247 935

Nei Pori je naselje koje se nalazi u podnožju planine Olimp, na 36 kilometara od mesta Katerini. To, nekada samo ribarsko selo,  pretvoreno je u modernu i elegantnu destinaciju za odmor, savršeno kombinujući tradiciju i sadašnjost.

Egzotična vegetacija, predivni pogled na planinski vrh obavijen misterijom, kristalno čisto more, čine da u Nei Pori poželite uvek da se vratite.

Plaža u Nei Poriju je peščana. Sitan zlatno-žuti pesak pokriva plažu, a isti takav je i u vodi, a što se tiče same dubine vode ona je postepena. Voda je prelepa, prozirna i čista. Plaža je izuzetno duga i veoma široka, tako da nikada nema gužve. Opremljena je tuševima i kabinama za presvlačenje. Nei Pori je izuzetno mesto za letovanje, naročito za porodice sa decom.

Klima je vrlo povoljna, jer i pored visokih temperatura, koje karakterišu ovaj kraj, zahvaljujući vetriću koji duva sa Olimpa, one su lako podnošljive.

 

Nei Pori nudi veliki broj taverni, atraktivnih kako po dizajnu, tako i po raznovrsnim menijima koje nude. Organizovana peščana plaža je idealna za relaksaciju i kupanje u kristalno čistom moru, a ljubitelji vodenih sportova ovde će pronaći sve vrste ponuda. Lepo šetalište i mnogobrojni kafei nude priliku za opuštanje.

 

Ako dodjete u Nei Pori, obavezno posetite i tradicionalna sela Stari Pori i Stari Pantelejmon.